Early Career Award

2022: Doe mee!

De NVN looft elke twee jaar een Early Career Award uit aan een wetenschapper die een belangrijke wetenschappelijke bijdrage heeft geleverd aan de Neuropsychologie. Kandidaten kunnen zich zelf nomineren of kunnen worden voorgedragen. Kandidaten kunnen alleen binnen 6 jaar na de verdediging van hun proefschrift genomineerd worden. De nominatie bestaat uit het opsturen van een uitgebreid CV van de genomineerde. 

Een jury bestaande uit 3 leden, waarvan de voorzitter lid is van het bestuur van de NVN, beoordeelt de ingezonden nominaties. Eén van de juryleden moet lid zijn van het Convent Hoogleraren Neuropsychologie en Neuropedagogiek. De voorzitter van de jury organiseert de wijze van beoordeling.

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de NVN voorjaarsconferentie op 3 april aanstaande en de winnaar geeft dan een presentatie. De prijs bedraagt € 1000,- en een oorkonde.

Ken je iemand die in aanmerking komt voor deze prijs of wil je jezelf nomineren? Stuur het CV dan voor 18 maart naar: [email protected].

Inzendingen